Acunova akupunktur

Ved Acunova akupunktur behandler vi med få nåle, som placeres udvalgte steder omkring kroppens ledkapsler. Der finder vi receptorer, som ved hjælp af nålestik aktiveres. Disse receptorer sender signaler til hjernen, som sender signalerne retur til rygsøjlens styrende nervebaner. På den måde kan vi med akupunktur ofte hjælpe kroppen til at hele sig selv igen. Af samme årsag er Acunova-akupunktur godt at anvende til kroniske lidelser, og vi ser ofte en væsentlig bedring af smerter og skader som har varet ved i mange år, efter få behandlinger.

Ved mange sportsskader som for eksempel springerknæ, løberknæ, og andre akutte smertetilstande er Acunova også en effektiv behandlingsform som oftest kan få helingsprocessen fremskyndet væsentligt.

Acunova akupunktur er en af de nyeste former for akupunktur, og blev udviklet af en dansker ved navn John Boel. John blev hurtigt anerkendt for sin akupunkturmetode, og i dag bruger han det meste af sin tid på at forske i øjensygdomme og behandlingen deraf med akupunktur.

Dette foregår i samarbejde med Beijing Eye hospital, UCLA (university California  Los angeles), og UAB(university of Alabama at Birmingham). Særligt for øjensygdomme har Acunova vist sig at være et godt behandlingstilbud og i dag behandles der for de fleste øjensygdomme. Faktisk er det kun grå stær og skelen hvor vi ikke har tilfredsstillende succes. For de fleste øjensygdomme oplever mere end 70 procent af klienterne en væsentlig forbedring i sygdomstilstanden.

Acunova indgår i næsten alle vores akupunkturbehandlinger grundet dens gode evne til at understøtte kroppens egen helingsproces.

traditional-chinese-medicine-2451944_640