Breatheology – Din vejrtrækning er vigtigere end du tror

Vores vejrtrækning er ikke noget vi normal går og tænker over, men vi mennesker tager i gennemsnit 25.000 vejrtrækninger i døgnet, hvilket svarer til 17,3 i minuttet, men burde faktisk ligge helt nede på omkring 6-8 i minuttet.

Vores vejrtrækning foregår per refleks, men vi kan selv tage kontrollen over den og dermed faktisk få det bedre. Cellerne i kroppen har brug for ilt som sit vigtigste næringsstof, så jo bedre vi optimerer ilttilførslen hertil, jo bedre virker kroppen og alle dens funktioner, ikke mindst hjernen.

 

Sportsfolk har stor gavn
I og med vores vejrtrækning også har stor betydning for den ilt som musklerne optager, har sportsfolk stor gavn af at trække vejret ’rigtigt’. Ikke bare fordi musklerne performer bedre jo mere ilt de har tilgængelig, men fordi restitutionsfasen forløber hurtigere når den rigtige mængde ilt er tilstede.

 

Breatheology – 40 minutter kun 400 kr.

Jeg trækker jo vejret
Jojo, men det kan vi gøre på mange måder. Hvis vi fokuserer på vores vejrtrækning og arbejder med den, kan vi opnå væsentlig højere grad af velvære på så forskellige områder som koncentration, fordøjelse, den dårlige ryg og mange andre funktioner i kroppen.
Alfa Omega ér, at vi ikke er klar over at muligheden er til stede, lige for snuden af os i bogstaveligste forstand.

 

Træk vejret i hverdagen
Efter en session her i klinikken har du lært at trække vejret bevidst, så du kan gøre brug af det i hverdagen. Hvis du føler dig lidt stresset, har brug for et pusterum, eller måske har nogle smerter der bliver ved med at fylde i din bevidsthed, kan Breatheology virkelig gøre en forskel.

Det sjove er, som tidligere anført, at vi alle har denne fantastiske ressource, vi ved det bare ikke endnu; det kan der gøres noget ved.

 

Hvis der er noget jeg kan hjælpe med, så kontakt mig venligst pr. telefon, mail eller book en tid med det samme herunder.

2272 4525

jens@sports-klinik.dk

Book tid