Medbring / Diskretion

Når du ankommer til Nordsjællands Sportsklinik for behandling eller træning, skal du ikke have andet med end dig selv. Det er vigtigt for mig at du kan føle dig afslappet og ikke skal tænke på blufærdighed og personlige grænser når du skal behandles. Derfor er diskretion i højsædet under alle behandlinger hos mig.

Skal du til Breatheology eller neurologisk træning, er det en klar fordel at have noget løst tøj eller sportstøj på.

Ved massage, sportsterapi og skadesbehandling forgår behandlingerne uden tøj omkring det behandlede område. Derfor vil du naturligvis være afdækket med et lagen eller tæppe. Alt afklædning forgår alene i behandlingsrummet, så du afslappet kan lægge dig på briksen og tage lagen eller tæppe over dig.

Hvad med min BH? Et spørgsmål jeg tit bliver stillet. Du kan sagtens lade den sidde på selvom ryggen skal behandles. Det anbefales dog at tage en BH på som kan åbnes så det er nemmere at komme til hele ryggen.

Smertegrænser er forskellige, så det er vigtigt du selv siger til eller fra, hvis behandlingen er for hård eller for slap. Jeg vil altid spørge ind til det, men det er stadig vigtigt du siger fra, så behandlingen føles som en rar og tryg oplevelse.

spring-2564540_1280