Musik er (også) beroligende for sjælen

’Du sidder og venter på at lægen skal komme og fortælle dig hvad prøverne viser, din puls er lidt højere end normalt, og en anelse stresset er du nok også.’

Den situation kender mange af os, vi har måske selv været i den, eller kender nogen der har fortalt om det, og rart lyder det bestemt ikke.

 

MusiCure
Nuvel, nye tests viser, at ved afspilning af musik via MusiCure i venteværelser og på opvågningsstuer falder vores puls mærkbart.
En test fra OUH Svendborg Sygehus har vist, at 83% af pårørende, og ikke mindre end 70% af patienterne, havde stor gavn af de beroligende toner.

MusiCure er en streamingtjeneste med over 30 timers evidensbaseret musik, som er udviklet specielt til sundhedssektoren gennem netop forskning og tests. Musikken er komponeret af Niels Eje, som har udviklet musik der er beroligende for hjernen og vores følelser, igennem næsten 20 år.

 

 

Positiv Effekt
Der har igennem mange år været anvendt beroligende musik på opvågningsstuer og intensivafdelinger, hvilket nu kan dokumenteres har en positiv effekt. Musikken kan dæmpe angst og uro, lindre smerter og give ro i sindet.

Min overbevisning er, at hvis du føler ro i din krop og i dit sind, vil en restitution altid gå hurtigere end hvis du er stresset og uopmærksom.
Med musik fra MusiCure her i klinikken opnår vi en beroligende atmosfære, som får dig til at slappe af, så jeg kan mærke de spændinger der måtte være, og gøre noget ved dem.

 

Hvis der er noget jeg kan hjælpe med, så kontakt mig venligst pr. telefon, mail eller book en tid med det samme herunder.

2272 4525

jens@sports-klinik.dk

Book tid