Om Klinikken

 

I klinikken behandler vi mange forskellige mennesker. Her kommer både den professionelle triatlet, ultraløberen, motionisten, skolelæreren, direktøren, håndværkeren m.fl. Fælles for alle vores gæster er, at de tager deres egen sundhed og krop seriøst. Vores speciale er sportsfolk og de skader, der typisk opstår, når man glemmer at restituere ordentligt. Derfor har vi også udviklet restitutionsbehandlingen specifikt til den krævende atlet.

 

Det betyder dog ikke, at vi kun har besøg af sportsfolk. Der kommer lige så mange med andre baggrunde. Det kan være sygehjælperen, der afspænder ryggen med dybdegående fysiurugisk massage efter mange skæve og tunge løft, eller funktionæren, der bruger 1 times massage på at slappe helt af, forebygge stress og få afspændt nakke og skulder efter mange timer foran computeren.

 

Vi ser kroppen som en helhed og behandler ud fra det synspunkt. Det betyder, at der skal være balance mellem psyke, fysik og alle kroppens funktioner. Måske skal den irriterede achillessene behandles med øvelser og stræk i hofte og nakke. Årsagen til løberknæet skal måske findes i ryg og hofte. Måske skyldes nakkespændingerne ikke kontorjobbet, men en masse stressfyldte tanker.

 

På grund af denne tilgang til skader møder vi ofte sætningen: "Jeg har prøvet alt og er desperat. Lige meget hvad jeg gør, bliver det ikke bedre". Vi tager gerne udfordringen op, men føler vi ikke, at vi kan gøre en markant forskel, anbefaler jeg hellere behandlere med specialer som jeg vurderer kan hjælpe.

 

Kort sagt, der er mange grunde til at kigge forbi og vi glæder os til at møde dig.

 

Vel mødt.

Her
her 2