Om behandleren

Jeg hedder Jens Puggaard og er 43 år gammel. Sport har altid fyldt meget i min hverdag som aktiv udøver og jeg har blandt andet arbejdet fuldtid som rytter og travkusk, været junior landsholdssejler, dyrket kampsport i mere end 10 år og er i dag en aktiv trail-løber og triatlhet med 4 ironman og cirka 20 maratons på mit sportslige CV.

Som 20-årig stiftede jeg bekendtskab med zoneterapi for første gang da en kollega fjernede min hovedpine, og sidenhen har jeg altid været interesseret i menneskekroppen og hvordan vi kan udnytte dens potentiale bedst muligt.

Dette har jeg gjort gennem utrolig mange timers selvstudie og forskellige behandlinger, samt en del uddannelser. Da jeg følte jeg havde nok at give til mine klienter, og succes med mine behandlinger, valgte jeg at åbne Nordsjællands Sportsklinik i Birkerød første januar 2016.

Jeg har gennem min sport været skadet en del gange og ved derfor hvad det betyder at være skadet. Ikke kun den fysiske belastning det kan være, men også den psykiske del, hvor ens mål forsvinder eller rastløsheden i ikke at kunne gøre det man gerne vil.

Mit mål med klinikken, er at give mine klienter den bedst mulige vejledning og behandling, således at Du har mulighed for at være den bedste udgave af dig selv.

jens.i.trav.crppd

CV

Sportsmassør - Sportskropskolen

Sportsterapeut - Sportskropskolen

Acunova akupunktur - Akupunkturuniversitet v John Boel

EEP (neurologisk træning) - Z-Health performing solutions (USA)

Breatheology masterclass - Breatheology v. Stig Severinsen

Breatheology Academy - Breatheology v. Stig Severinsen

Aculine & Acuchronic - Akupunkturuniversitet v. John Boel