Pollenallergi

500.000-1.000.000 danskere syntes ikke foråret er helt så skønt.

De fleste af os nyder foråret og syntes det giver en fantastisk energi at se skoven blive grøn, blomsterne springe ud, og mærke solens varme stråler. Dog er der en stor mængde danskere som ikke helt deler samme glæde. De er ramt af pollenallergi og særligt i foråret hvor pollen florerer i store mængder kan dagene blive til mareridt med nys, kløen og hosten.

 

Lider jeg af Pollenallergi?
Allergi kan opleves på mange forskellige måder. Særligt nys, kløende øjne, hoste og hævelser i særligt hovedregionen er meget normale symptomer.

Næsen begynder oftest også at løbe med klart snot. I starten forveksles det måske med en forkølelse, men der vil hurtigt ses en sammenhæng mellem pollenrige dage og pollenfattige dage.

 

pollenallergi

Hvad kan jeg gøre?
I første omgang bør du kontakte din egen læge som kan indstille dig til nærmere undersøgelser. Her vil det blive klarlagt præcis hvilke allergier du lider af, og hvilke situationer/steder du bør undgå.

Dernæst findes der mange lindrende medikamenter som fås på apoteket. Både næsespray og tabletter er ofte anvendt for at lindre allergiens symptomer, men de fjerner ikke allergien. Kraftigere medicinering med bulkmedicin og Immun-terapi er også anvendte løsninger, som kan have rigtig god effekt.

Du kan også selv gøre meget for at lindre hverdagen, som for eksempel at fjerne de træer på grunden der kan være til gene for dig, du kan dog ikke blive helt fri.

Det ses ofte, at allergien går i sig selv efter nogle år og er hyppigst for børn og unge i voksealderen.

 

Hvad kan Nordsjællands Sportsklinik gøre for dig?
Hos Nordsjællands Sportsklinik behandler vi folk for allergi.

 

Vi behandler primært med:

  • Akupunktur: Med akupunktur genetableres kroppens egen balance via centralnervesystemet. Til allergibehandling behandles der 5 hverdage i træk, såfremt det er muligt. Ser vi efter 5 dage en positiv effekt som udelukkende kan skyldes akupunkturen og ikke vejret, lavere pollental eller andre udefra kommende påvirkninger behandles der yderlige 1-3 gange per uge de efterfølgende uger. Nogle gange skal behandlingen opfølges med behandlinger 1-3 måneder eller året efter.
  • Laser: I visse tilfælde kan allergisymptomer også nedsættes med laser. Laser bruges primært til at give nye raske celler fornyet energi og derved afhjælpe kroppen med allergien. Hertil bruger vi vores kraftige Class IV Biolase Epic.

 

Hvis der er noget jeg kan hjælpe med, så kontakt mig venligst pr. telefon, mail eller book en tid med det samme herunder.

2272 4525

jens@sports-klinik.dk