Smertebehandling og kroniske sygdomme

Det antages at hver 3. voksne dansker dagligt lider at smerter som har betydning for deres hverdag, som oftest prøver man at leve med dem og når det er særlig slemt, tages der smertelindrene medicin.

Hos Nordsjællands Sportsklinik behandler vi ikke kun smertesymptomerne, men vil også gerne finde årsagen, og helst fjerne den.

Til at lindre smerterne bruges mange behandlingsformer som for eksempel akupunktur, massage og Tens, men når selve årsagen skal findes og behandles, bruges som oftest den neurologiske træning. At fjerne årsagen er sjældent noget der kan ske hurtigt men drejer sig som oftest om vedholdenhed og træning, så gamle neurologiske uvaner ændres og erstattes af nye korrekte.

En smertebehandling varer typisk 55 minutter. Når Smerten er forsvundet og der kun trænes neurologisk, kan behandlinger forgå af 25 minutters varighed. Ved opstart af smertebehandling afholdes en konsultation, hvor symptomerne kortlægges og et behandlingsforløb planlægges. Såfremt du stadig ønsker behandling startes behandlingen op med det samme.

neck.pain