Stress? Dét kan der gøres noget ved!

En omgang massage i ny og næ er godt for mange ting, blandt andet angst, depression og ikke mindst stress.

Studier fra Touch Research Institute, der hører til under University of Miami School of Medicine, viser at massage kan dæmpe angst og afhjælpe stress grundet massagens effekt på kroppens biokemi. Undersøgelser viste, at niveauet af stresshormonet kortisol hos 500 personer blev sænket med helt op til 53 procent når de modtog massage jævnligt. Derudover viste det sig, at niveauet af dopamin og serotonin, som er neurotransmittere, også steg i samme ombæring.


Få dig en velværemassage fra kun 450 kr.

 

BEDRE IMMUNFORSVAR
Eftersom stress også har en stor indflydelse på vores immunforsvar, er det selvfølgeligt, at massagen også her gavner gevaldigt.
Amerikanske forskere undersøgte collegestuderende der skulle op til eksamen og derfor var stressede og en smule ængstelige. Efter at have modtaget massage, havde de mindre angst og et bedre immunforsvar.

 

Velvære

 

BERØRING BEKRÆFTER
Forskning viser, at en velværemassage er en af de mest fordelagtige af massagerne, da den sætter kroppens fysiske reaktioner på stress og overbelastning i bakgear, får din hjerne til at slappe af, og faktisk tilfredsstiller den helt basale menneskelige følelse det er at blive rørt ved på en plejende og omsorgsfuld måde.

 

Stress af med musik

 

MUSIK AFSTRESSER
Tests har vist, at beroligende musik har en stor effekt på vores humør og dermed kroppen i al almindelighed.
Med den rette musik i klinikken, opnår du en følelse af velvære, ro i sindet og forhøjet livskvalitet. Dette er naturligvis i kombination med massage eller andre behandlinger, og altid med patienten og dennes ønsker i centrum.

 

Hvis der er noget jeg kan hjælpe med, så kontakt mig venligst pr. telefon, mail eller book en tid med det samme herunder.

2272 4525

jens@sports-klinik.dk

Book tid